Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2022 23:34 - Жената 4
Автор: horos Категория: История   
Прочетен: 320 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТАНТРА - Пътят към Бога
За да се научим какво е това ТАНТРА, първо трябва да знаем неговото значение. Думата ТАНТРА се състои от четири думи-срички от първия жречески език. Това са ТА, АН, ТА и РА. ТА - твърд, Земя (Ин), АН - небе (Ян) ТА - отново твърд, Земя (Ин) и РА - Бог, Галактическото слънце. Сега много лесно може да се разбере, какво означава думата ТАНТРА. Буквално се чете така: "Земя, Небе, Земя, Бог", или "От Земята до Небето и отново на Земята, което те превръща в Бог".
Как се постига това? Много религии и духовни учения ни дават десетки и стотици пътища за постигане на състоянието, или самосъзнанието, че Човек е Бог на Земята. Не мога да пиша за другите пътища, защото не съм минал по тях, но мога да пиша за ТАНТРА, защото това беше моят път в живота. Днес много религии заклеймяват секса като Път към Бога, но това си е истински път, даден на хората от самият Бог и не противоречи на човешката ни природа. За секса християнските попове и проповедници имат едно клеймо, което слагат веднага пред тази дума. Това е "ГРЯХ"!
Ислямските тълкуватели и проповедници са забулили жените, а на мъжете обещават десетки девици, но в Рая, не в този живот. Гностиците казват, че „Както на Небето, така и на Земята!“, което означава, че каквото си наработиш Тук, това ще намериш и Там, след смъртта. Затова Омар Хаям казва, че за да те пуснат в Ислямския Рай, то първо трябва да го заслужиш. Затова тук трябва да открием девиците, реките от мляко, мед и вино, за да си ги заслужим и в Рая. Това е учение от Живота, което малцина са постигали. Думата Секс идва от латинското Sex, което днес го тълкуват като "плът". Оттам идва и "плътска похот", "плътски грях" и подобни отричащи секса понятия. Нека да разчетем какво в действителност е означавала тази дума за древните народи. Тя се състои от две думи - СЕ и Х. Се означава "всичко", а Х е Христос. Х означава и числото 10 в латинската азбука. Случайно или не, в Хелиополското декада за подредбата на божествата в Древен Египет, на десето място стои бог Хор, който е Христос. Буквата Х на вид представлява като един човек, здраво стъпил на земята с разкрачени крака за устойчивост, а над него е тялото му, с високо вдигнати ръце към Бога. Това означава Хармония, между това, което е Долу и това , което е Горе. Но и самата дума ХАРМОНИЯ в действителност е съставена от две думи - ХОР и МАН (човек). Така разбираме и учението на Исус, за „Кесаревото на кесаря, и божието на Бога!“ СеХ, или „Всичко е Христос в Развитие!“. Минерали, растения, животни, хора - всичко това е Христос (СЕ е Х). Минералите правят Секс с Огъня, за да растат. Растенията също, само че със Земята и Водата, животните вече помежду си и Хората, да се размножават и да търсят и намират пътя към Бога.
Ще започна от едно учение, което се е зародило тук, на Балканите, а после чрез изселниците се е пренесло в Древен Шумер, Вавилония, Гърция, Египет, Индия... Има една тайна за днешните генетици, лекари и биолози, която е била изгубена, или укрита през вековете. Мъжът и Жената не са еднакви. Физически са подобни, но притежават различен енергиен строеж. Мъжът има три навивки в своето Кундалини, а Жената... - четири. В това отношение излиза, че Жената е малко повече от Мъжа. Защо Бог е допуснал тази несправедливост при направата на хората? Отговорът е, за да се търсят един друг и чрез секс да се опитват да се върнат при него. „Жената е лодка, а мъжът е лодкар“! Така е не само в секса, но и в живота. Затова мъжът винаги търси своята здрава и стабилна лодка, да го откара на другия бряг, а жената своят силен и умен лодкар. Как при секса се получава ТАНТРА? При силен оргазъм, жената понякога успява да активира цялото си Кункалини и да отиде до ЯН (Ан, небето). Така четвъртата намотка на змията (която липсва при мъжа), пробива небето и излиза в космоса. Но чрез Любовта, двете змии (Кундалини), мъжката и женската се оплитат една в друга и по този начин, жената носи и мъжката в небето. Един път, два пъти, три пъти... и така мъжът получава от жената липсващата му четвърта намотка. На изображенията на Асклепий (Ескулап) и Хигия виждаме точно това. Мъжът се е подпрял на гега, на която е увита змия с три навивки, а Хигия стои пред него и от нейната змия му дава елексир в купичка. Но какво означава името Асклепий? Прочетено отзад напред то е БЕЛ + КС (Х) и А. Това е Бел, превърнал се в Христос и Бог. Днес е приет, че е бог на медицината. Изобразяван е най-вече заедно с дъщеря си Хигия и синът му Телесфор. Хигия (Х и Гея), хетера (Х е Тера) и гейша Гея Иса) означават едно и също. Жена, която помага на мъжете на Гея (Земята), да се превърнат в Христос (посветен).
 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horos
Категория: История
Прочетен: 1665314
Постинги: 275
Коментари: 691
Гласове: 1502
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930