Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2022 23:26 - Жената 1
Автор: horos Категория: История   
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.08.2022 23:28


 ЖЕНАТА

Каквото и да напише човек за жената, все няма да е вярно. Това е най-загадъчното и непредсказуемо същество на нашата планета. Хвалена, обругавана, издигана до Бог и запокитвана в Ада, жената продължава да живее навсякъде около нас, без да и пука за всичко това. Майки, баби, сестри, съпруги, любими, дъщери, съседки, колежки... Светът просто не може без жената.
Мъжете им казваме: "Необходимото зло!". Но дали Жената е Зло?
За това ще да пиша и ще се опитам да отговоря на въпроса, какво е това Жена.
Съществуват истини, които са укрити днес за нашите поколения. Защо никой не ни казва, че Светият Дух е Жена, нашата Сестра, Майка и бъдеща Любима, която постоянно ни дърпа нагоре и ни сочи пътя към истинския ни дом? Масоните разказват, как скоро трябва да се издигне в култ жената, но нищо не правят за това. По какво се различава жената от мъжа? Николай Райнов в книгата си „История на пластичното изкуство” показва древна рисунка, на която жена и мъж държат тояги, на които са навити змии.

Интересното на нея е това, че змията на мъжа има само три навивки около тоягата, а на жената змийските навивки са четири. Това грешка ли е, или някакво послание? Тоягите символизират гръбначните стълбове на мъжа и на жената. Змиите пък са събудената енергия, спяща преди това в основата на гръбначния стълб, където е първата чакра на човека. Тази енергията се увива около гръбнака на човек като змия и се нарича „кундалини“. Мъжкото Кундалини може да достигне само до третата чакра, защото имат само три навивки на змията. Женското кундалини има четири навивки и стига до до четвъртата чакра – сърдечната. Когато са влюбени, или държат в ръце собственото си дете, жените развиват и четирите навивки на змията. Това е направено от „Твореца“ така, за да не изчезва никога вечното влечение на мъжа към жените.
В живота на земята жената играе ролята на лодка, която единствено и само може да отнесе мъжа в духовните светове. Тройно навитата мъжка кундалини може да стигне само до небето. Там са най-висшите сфери на изкуството – музика, поезия, изобразително изкуство..., но то е само един идеализиран изказ на земния живот. Духовността и божествеността са над това небе, а мъжът може да ги достигне единствено и само с помощта на жената.
„Съществуват два основни пътя за извеждане на Кундалини от покой в активно състояние.
Първият е чрез осъзнаване и самостоятелна работа в това направление. Основни оръжия тук могат да бъдат медитация върху 7-те чакри, различни дихателни практики, Кундалини, Крио или друг вид йога, както и други спомагащи израстването на духа практики. (Този път е много труден, да не кажа - непостижим.)
Вторият вариант да бъде пробудена Кундалини е чрез директно предаване от човек на човек. Тоест някой, при когото тази божествена енергия вече е активирана, може да предаде енергийно импулса на друг човек. Най-често това става чрез докосване или изричане на определена мантра или други специални думи. Този процес е известен като шакти-пат.“
(Не става с мантра или с думи, а само с активно действие.)
Как става това предаване на енергията от жена на мъж? По време на секс някой жени посветителки, успяват чрез оргазма си да се изстрелят директно в духовните светове. Те колабират и по това време оставят енергията им свободно да премине през седемте чакри и да се изстреля директно в духовпия свят. Така освободена, женската енергия успява да се съедини с духовната и стават едно цяло. Ако в този момент мъжът също направи оргазъм, то неговата енергия здраво се вплита в женската змия и с нейна помощ, успява да се издигне до духовните светове. След няколко подобни полета мъжът развива интуицията си и ако има необходимите знания, става и посветен.
(Започва самостоятелно да лети да духовните светове, да взима каквото му трябва, и да се връща.)
В българския език имаме една хубава дума за женски полов орган, която за съжаление е опошлена поради незнание. Ние казваме „пут-ка”, без да знаем, че това означава ПЪТ КЪМ ДУШАТА. Истина е! Единствен път за мъжкото събуждане и самосъзнание минава през този ПЪТ - Светая Светих.Клиторът на иврит се нарича DagDeGan или в превод (Dag=Риби+De=в+Ган=Градина) или пак в свободния превод на Риба в градината, т.е. Раят, където отново само клиторът е този, с който жената може да постигне оргазъм, защото оргазъмът не е нищо друго освен "таен вход към райската градина" (символика на забранения плод)!!!



Ако нанесем това знание върху ранното християнство, можем да разберем как се става Христос, или какво означава знакът на Рибата – ИХТИС.

Следва



Тагове:   Посвещение,   женага,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horos
Категория: История
Прочетен: 1654836
Постинги: 275
Коментари: 691
Гласове: 1502
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031