Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2012 03:29 - Казваш! - Доказваш!
Автор: horos Категория: История   
Прочетен: 20418 Коментари: 11 Гласове:
11

Последна промяна: 22.04.2012 03:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Подземен град пази тайни под тепетата

Хенриета ГЕОРГИЕВА, 20 Април 2012; 08:30Видяна 552 пъти, 5 коментара

Първият Исус кацнал със звезден кораб в Пловдив преди 14 000 години

 

Христос е детрониран цар, не е разпъван на кръста, заминал с жена и три деца за Франция

Милан Миланов е израснал в  три морски града - родното Царево, Созопол и Бургас. Морето му е в кръвта, Южното Черноморие присъства активно в книгите му. Живее в София от 1961 г. Работил е в Отдел за тежки криминални престъпления към МВР. 24 г. е бил служител във външнотърговско предприятие. Член е на Съюза на българските независими писатели.  В поредицата “Тайните подземия на България” разкрива истини, вълнуващи хората от векове. В момента работи върху 9-а част от поредицата.

- В поредицата ви “Тайните подземия на България” правите сензационни разкрития, преобръщате представите за общоизвестни факти и истини. Защо дълбаете в непознати светове?

- За да отговоря на въпроса ви, трябва да започна твърде отдалеч: преди 20 000 години в пирамидите на Атлантида извънземни са създали божествената двойка Адам и Ева, като за всяка раса - бяла, черна, червена и жълта, първите създадени двойки са носили името Адам и Ева. Тези хора, независимо от коя раса са били, са станали неразделни участници от живота на светове, които днес наричаме непознати. Те са живеели заедно с расата на атлантите, учили са се от тях и са имали достъп до Вселенската информационна банка, наричана АКАША, откъдето са могли да черпят неограничена информация.

Ние, съвременните бели хора, сме наследници на древната бяла раса и носим български ген, който е неповторим. Ген със закодирани древни знания, но който е съзнателно “заключен” за известен период от време, докато човечеството не приеме Вселенската любов и Вселенския морал и не разбере истината за своя произход и цел в живота. Ген, който постепенно ще започне да се отключва и разкодира, даващ ни “забравени” знания от миналото. Да, непрестанният бум на различните открития и технологии е “забравеното знание от древността”, което е било известно и ползвано от нашите предци. Като всеки човек, носител на този специфичен информационен ген, и аз се интересувам от древността, искам да науча истината и търся начини да постигна това.

- Под тепетата на Пловдив, според ваши източници, се крие древният библейски Йерусалим. Защо точно тук? Наистина ли градът е бил своеобразен енергиен ретранслатор?

- Преди хиляди години на мястото на днешен Пловдив е съществувал атлантски град - надземен и подземен, наричал се е Йерусалим. Надземният град отдавна е разрушен, но е останал подземният, под тепетата, намиращ се дълбоко под земята, в който се съхраняват непознати засега на науката енергийни източници и съоръжения, както и безценни описания за историята на Земята, подземните градове и космоса. Ще добавя още, че в околностите на Пловдив се намират и други тайни подземия, една генна банка, която германците търсеха без успех от началото на Втората световна война.
Защо точно тук? Защото земята на днешна България е най-тясно свързана със земното ядро, от което зависи животът на планетата Земя.
Може и да звучи парадоксално, но в недалечното бъдеще малка, но духовна България ще бъде друга - една от водещите страни в света.

- Какви други тайни са погребани под и около тепетата?

- Всяко тепе е уникално по вътрешен строеж и съдържание. Тепетата са свързани помежду си с подземни тунели. Под целия Пловдив има мрежа от тунели, в които има изградени съкровищници на няколко нива, където се съхраняват уреди и предмети на атлантите, като в най-горните им нива са съхранени и съкровища от първите траки, заселили се тук.

- Защо точно в нашите земи преди 14 000 години се е появил първият Исус Христос? Наистина ли е бил пришълец от космоса с мисия?

- Да, първият Исус Христос е пристигнал със звезден кораб в древния Пловдив, тъй като космичен канал, свързан със Земята, е имал най-добра връзка с нашата планета в този район.
След напускане на Земята светлинното тяло на Исус Христос е съхранено в така наречения “Музей под Витоша”, намиращ се до Боянския водопад над София.

- Каква е истинската съдба на втория Исус, този отпреди 2000 години? Каква е истината за Възкресението?

- Исус Христос отпреди 2000 години е реална личност. Той е бил духовно посветен и не произхожда от семейство на дърводелец, а от рода на цар Давид. Неговият баща е бил цар на Юдея, но се отказва от трона в полза на Исус, който става цар. По това време юдейските първенци водят борба за царското място и не признават Исус за цар, но той представлява заплаха за тях и те започват гонението му.

Исус Христос не е разпънат на кръста. На кръста умира друг човек, осъден на смърт. Разпъването на кръста се наблюдавало от много хора, но те са били твърде далеч от мястото на екзекуцията и са вярвали, че на кръста е разпънат Исус.

След като юдеите се уверяват, че Исус е разпънат, той заедно със съпругата си Мария Магдалена (която е от тракийски произход) заминават тайно за Франция. От брака си те имат две момчета и едно момиче, които се обвързват чрез брак с меровингите и създават царско поколение.
Не съм първият, които твърди, че Исус Христос е погребан в подземието на църквата на град Рен льо Шато във Франция. Мога да допълня, че в същото подземие е погребана и Мария Магдалена.

- Възможно ли е кивотът с останките от кораба на Ной да се намират в Родопите, край Кръстова гора?

- Да, само че библейското описание за кораба на Ной не отговаря на истината. Корабът не е обикновен, а специално изработен от атлантите като генна банка за съхраняване генен материал на хора, животни, птици, риби и растения, съществували някога на Земята. Корабът пристигнал в днешна България и от Черно море, по специален подземен канал, достига до Родопите, където акостира. Нищо от “товара” му не е било използвано. “Товарът” му е съхранен в специални камери на кораба.

Кивотът също е у нас, но се намира в друго подземие. И още нещо - Мойсей никога не е напускал земите на България. Той е бил тракиец, тук е живял, тук е получил скрижалите и тук е погребан.
Винаги са ми задавали въпроса защо всичко това се съхранява на територията на България? А събитията в Библията за кого се отнасят? За евреите? Не, Библията описва живота на траките и съобщава някои сведения за атлантите! Всички библейски събития в първата и най-истинска Библия се развиват на територията на България, но по-късно са били преиначени. Дори Ватикана признава, че в Библията има много преправяния и пренаписвания на събития, различни от оригиналните текстове. Истинската, оригиналната Библия е написана от атлантите и се съхранява на остров Свети Иван до Созопол.

- Кой е всъщност Учителят, който ви разкрива тайните? Защо точно на вас?

- “Учителят” ми до известен период от моя живот бяха ясновидките Веса Маркова от София и Стефанка Мирчева от Стара Загора, които са починали. Сега работя с контактьорката Гергана Герасимова, като аз писмено задавам въпросите си към АКАША чрез Герасимова и пак посредством нея получавам писмено отговорите, продиктувани от Вселенската банка.
Защо точно на мен ми се разкриват тайните? Може би съм избран да популяризирам истината, написана под различни форми, дори и с помощта на фантастични прийоми. Но хората добре разграничават кое е плод на фантазия и кое е истина в книгите ми.

- Ще доживеем ли деня, в който учени ще докажат, че Троя не се намира на мястото, посочено от Шлиман в Турция, а е в България, край Царево?

- Да, ще доживеем! Няма нито един артефакт, доказващ, че откритата от Шлиман Троя е древната Троя. Да, град Царево е бившата Троя, а дворецът на цар Приам се намира на хълма между град Царево и квартал Василико.
Троянската война, така както я описва Омир, никога не е съществувала. Троя е водила множество войни, героите в “Илиада” са съществували, а Омир е обединил всичките тези войни в една и е написал знаменитата си поема. Троя загива от изригването на вулкан, който някога се е намирал на днешния връх Папия.

- Грешка на извънземните ли е потопила “Титаник” преди 100 години? Не би ли могла трагедията да бъде избeгната?

- Съмнявам се да е грешка, тъй като години преди това потъването на “Титаник” е описано с големи подробности. Смятам, че за потъването на кораба е допринесла и кармичността на пасажерите и екипажа на кораба.

- Разкажете повече за Висшата информационна банка и за връзката № със Земята.

- Представете си компютър с неограничена памет, в който се съдържат данни за всичко във Вселената - за световете и тяхното  създаване, строеж, живот, смърт и бъдещо развитие както на планетите и звездите, така и на индивидите. АКАША не участва в събитията, само дава информация.

- Какво ще се случи с човечеството след 2012 г.?
- Ще има много промени - в организмите на хората и животните, а също и при растенията, минералите, почвите и водните площи. Някои органи на човека, включително и на животните, ще претърпят изменения в обема и формите си. Ще се появят нови видове животни и растения, една част от земите ще потънат, други ще се издигнат. Както и досега, ще има наводнения, изригвания на вулкани и други природни бедствия... Вследствие навлизането на Земята в четвърто измерение много от хората, които не могат да понесат новите вибрации, ще напуснат Земята и този процес вече е започнал и ще приключи в края на 2018 година.

-  Кои са “Боговете”, с които хората ще се срещнат през 2017 г.?

- Това все още е тайна. Казано е, че в България са се преродили древните ни царе - те живеят сред нас, но никой от тях все още не осъзнава кой е. Времето наближава.

- Наричат ви българският Дан Браун. Не ви ли е трудно да живеете, обременен с толкова тайни, за които хората дори не подозират?

- Моето творчество няма нищо общо с книгите на Дан Браун. При мен написаното не е плод на фантазия, както при Дан Браун. Аз само ползвам фантастиката, за да предам на читателите получените сведения от АКАША. Колкото до тайните, те са неизброими. Тайните на древността не са потънали в забвение, а искат да бъдат разкрити. Аз жадувам да науча повече за тях и да предам на хората тези знания, когато това е разрешено. Мисля, че това е и моята скромна мисия на Земята.

 

marica.bg/show.php



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - plovdivchanin
22.04.2012 05:03
bravo,sega mi stavat iasni mnogo ne6ta varhu koito sam razsajdaval predi godini v rodnia si grad PLOVDIV. pozdravi ot ispania.
цитирай
2. apostapostoloff - Всичко е вярно!
22.04.2012 08:06
Когато през 2010 година ме отвлякоха извънземните, те ми казаха абсолютно същите неща!
цитирай
3. анонимен - А енищожения за павета хъл в Пловдив ...
26.04.2012 17:40
А енищожения за павета хъл в Пловдив също ли са в заминали в четвърто измерение?Това обяснява дупките в района.
цитирай
4. анонимен - какво би казал horos за тракийската библия?
15.05.2012 17:07
”В началото бе Писанието (т.е. Словото), и Писанието беше у Бога”

"... а. Мястото, където учениците чуват Христос да говори на тракийски, пак е преведено по различен начин. В друг пасаж от тракийската библия Исус се обръща към Своя Отец, казвайки, че се моли не за света, а за тези, които Му е дал, защото са Негови, където казва „всички Мои са и Твои и траките са мои, и аз се прославям чрез тях.” Но тъй като думата ”тирак” (тирук) може да се преведе и „всички твои”, в гръцката библия е преведено тъкмо така. Значи умишлено, където е имало думата „трак” е превеждано другояче. И египтолозите превеждат думата „трак” по друг начин, а именно като „сияен”, „пламтящ”. Това се потвърждава и от египетските папируси, какъвто е „Папирусът на Ани”, който е по-късен вариант на „Книгата на мъртвите”, но нейните най-стари части са именно на тракийските плочици от Караново, Точиларе и Градешница. Но там и бог Озирис, казва същото, каквото и Исус, той се моли пак за траките и казва, че няма нищо да им се случи, защото са специално негови. А ние знаем, че Озирис, четен обратно е същата личност, че това е наричания от траките „Слънцето-Исус”. Значи те са имали много преди християнството знания за него. Дори са имали йероглифна транскрипция за думата „Христос”

http://bulgar.blog.bg/history/2012/05/14/razgadana-e-drevnata-trakiiska-bibliia-besika-biblia-bessica.953569
цитирай
5. horos - Какво би казал horos за тракийската библия?
16.05.2012 21:14
Опитах се да кажа нещо на братята Гайдарови, но те ме сметнаха за луд и дори не искаха да ме изслушат. Това се случи преди години в Стара Загора на една Нощ на музеите. Древно-египетската култура в действителност е средновековна култура, не по-стара от 1000 години. Фоменко и Носовски доста пишат за това.

http://chronologia.org/

Това е сайта им. Вижте "НОВАЯ ХРОНОЛОГИЯ ЕГИПТА":

http://chronologia.org/nx_egypt2003/index.html

На папирусите и другите надписи старите историци преди Шамполион и Петри са чели цели пасажи от Библията, като части от Евангелията, Псалмите и много други. Те са използвали речника на Гор-Аполон. В началото на моите изследвания аз доказах, че фараонът Ехнатон в действителност е Константин І Велики, а Тутанкамон пък е неговият син Константин ІІ. Те от своя страна пък са живели в началото на 16 век... Така, че нищо чудно герои от Библията да откриете в тази Древно-египетска култура. Ако пак сте ме чели, ще разберете кой е Озирис, Хор и останалите богове от египетския пантеон.
Аз работя в една насока, братята Гайдарови работят и те в същата. Разликата между нас е тази, че аз ги чета и ги приемам, а те са се самозабравили, възгордели и в заслепението си не приемат никакво чуждо мнение. Опитах се да им подредя малко хипотезите, но те не пожелаха дори да ме изслушат.
Библията е била винаги наша, тракийска, българска и описва историята на народа живял по земите на Тракия и България.
цитирай
6. анонимен - :(
14.07.2012 22:05
По-голяма глупост отдавна не бях чел. Жалко, че много хора ще повярват.
цитирай
7. анонимен - "Мойсей никога не е напускал ...
09.09.2012 18:58
"Мойсей никога не е напускал земите на България. Той е бил тракиец, тук е живял, тук е получил скрижалите и тук е погребан".
ха-ха...по-голяма глупост скоро не бях чела,а също и други подобни глупости написани в статията,която е изтъкана от лъжливи интерпретации на исторически събития и личности.
цитирай
8. horos - Така е!
10.09.2012 10:18
Ние имаме една хубава поговорка: - "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!" Истината не е тази от статията, затова съм я озаглавил "Казваш - доказваш!" Псевдо-знаещи правят различни предположения, чели - недочели историята. Гравитират около истината, без да знаят каква е тя. Моите твърдения за Моисей и библейска България са също така фантастични, но поне ги доказвам.
цитирай
9. nikikm - Хорос,
12.03.2013 19:30
как ще обясниш фараоните,външният им вид,който доста се различава от тракийският тип,познат ни от "гръцките" скулптури и реисунки?също и египетската писменост е доста по-различна от древните ни руни,глаголицата?
цитирай
10. svaha - Фантазиите нямат граници!
22.03.2013 12:05
Писателя има право на т.н. художествена измислица. Но, винаги трябва да отбелязва от пред, че книгите му нямат научна стойност а са художествени романи.Може да си добър писател, но това не означава, че познаваш Българската История. След като твърдиш нещо за нашата Бг. история, добре е да цитираш своите източници. И аз обичам фантастиката...!
цитирай
11. horos - Прав си!
22.03.2013 18:26
Аз съм на същото мнение и затова темата ми е с това заглавие. Милан Миланов пише доста глупости, които уж му били казани от някакви екстрасенси.
Той ги нарича "учители". Когато "Сляп слепец води и двамата падат в ямата!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horos
Категория: История
Прочетен: 1661087
Постинги: 275
Коментари: 691
Гласове: 1502
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930